ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

تهیه پاستا آلفردو بدون استفاده از خامه

تمام ما علاقه‌مند به پاستا هستیم، به‌ویژه پاستا آلفردو که یکی از لذیذترین انواع پاستا است. گاهی اوقات به دلیل کالری زیاد از مصرف این غذا خودداری می‌کنیم. در ادامه، با ما همراه شوید تا روش تهیه یک پاستا خوشمزه و رژیمی را به شما آموزش دهیم.

پاستا آلفردو بدون خامه

مواد لازم برای تهیه:

– 1 عدد سینه مرغ
– 200 گرم پاستا
– 300 گرم قارچ
– نمک، فلفل، و آویشن به میزان لازم
– 2 لیوان شیر
– روغن زیتون به مقدار لازم
– زردچوبه و ادویه‌کاری به میزان لازم

طرز تهیه پاستا آلفردو:

1. ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و با ادویه‌ها آن را مزه دهید، سپس به مدتی بگذارید تا طعم‌ها به خوبی در گوشت مرغ جا بیفتد.

مطاطب مرتبط با

2. در یک قابلمه آب بریزید و اجازه دهید به جوش بیافتد.

3. سپس پاستا را به آب جوش اضافه کنید و بپزید.

4. پاستا را که نرم شد، آبکش کنید.

5. شیر و نصفی از مقدار قارچ را در میکسر بریزید.

6. به این مخلوط نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و مواد را با هم میکس کنید تا یک سس خامه‌ای حاصل شود.

7. روغن را در یک تابه بریزید و مرغ‌ها را سرخ کنید.

8. قارچ را نیز خرد کرده و به مرغ اضافه کنید و تفت دهید.

پاستا آلفردو بدون خامه

9. سس آماده را به مواد در تابه بیفزایید و هم بزنید.

10. حالا پاستا پخته شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

11. تا زمانی که همه مواد به خوبی ترکیب شوند و پاستا آلفردو گرانوله شود، در تابه باقی بماند.

12. در آخر، مخلوط را در یک ظرف قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بگذارید بجوشد تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند. سپس آن را در ظرف سرو بریزید و از طعم خوشمزه‌ی پاستا آلفردو لذت ببرید.

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا