غذاهای عربی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سبکهای غذایی در جهان است که شامل تنوع بسیار زیادی از غذاها و دسرها میشود. در این مقاله به معرفی بهترین غذاهای عربی می پردازیم.
غذاهای عربی اغلب با استفاده از ادویهها، مواد طبیعی و مواد غذایی سالم تهیه میشوند و از طعم و ظاهر فراوانی برخوردارند. علاوه بر این، توجه است که غذاهای عربی نقش بسیار مهمی در فرهنگ و سنتهای عربها دارند و باعث ارتباط و همبستگی بین افراد جامعه شده و از جذابیت خاصی برخوردارند. در این مقاله دستور پخت چند غذای عربی را توضیح میدهیم.
طرز تهیه کباب عربی
یکی از محبوب ترین غذاهای عربی، کباب عربی است که در خاورمیانه طرفداران بسیاری دارد. تهیه کباب عربی یک فرآیند ساده است که نیازمند چند مرحله اصلی است. در ادامه، روش تهیه کباب عربی را برای شما شرح خواهیم داد. مواد لازم برای تهیه کباب عربی عبارتند از:
- گوشت چرخکرده (گوشت گوساله یا گوسفند): ۵۰۰ گرم
- پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط
- زیره: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- زعفران: یک پودرچه کوچک (اختیاری)
- روغن زیتون: برای پخت کباب
در یک کاسه مخصوص، گوشت چرخکرده را قرار دهید. پیاز رنده شده، زیره، نمک، فلفل و زعفران را به گوشت اضافه کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست شود. این مخلوط را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب متماسک شود. بعد از گذشت زمان مورد نیاز، از مخلوط خمیری کبابهای کوچک و بلند شکل بسازید. کبابهای تهیه شده را روی آتش گرم و متوسط قرار داده و با روغن زیتون پخت کنید تا طلارنگ شوند و پخته شوند. کباب عربی را با نان لواش، نان تافتون یا برنج سرو کنید.
بعد از اینکه کباب عربی خود را تهیه کردید، میتوانید آن را با سسهای مختلف مانند ماست، آبلیمو، زعفران یا پودر فلفل سرو کنید. این غذای خوشمزه را میتوانید با سالاد، خورشت بادمجان یا برنج سفید همراه کنید. امیدوارم این روش برای شما مفید باشد و لذت ببرید.
طرز تهیه حماص
مواد لازم برای تهیه حماص عبارتند از:
- نخود: ۲ پیمانه
- آب: برای خیس کردن نخود
- طماطم: ۳ عدد متوسط
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم
- آبلیمو: به مقدار لازم برای تنظیم طعم
ابتدا نخود را برای حدود ۸ تا ۱۲ ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود. پس از خیس کردن نخود، آن را بپزید تا نرم شود. در یک قابلمه، پیاز را رنده کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. طماطم را خلال کنید و به پیاز اضافه کنید تا طماطم نرم شود. به مواد قبلی نخود پز شده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. حماص را به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا مواد به هم بپیوندند و غذای شما آماده باشد. قبل از سرو، با آبلیمو طعم حماص را تنظیم کنید. پس اگر تصمیم دارید یک از غذاهای عربی را برای خانواده خود درست کنید، غذای حماص یکی از بهترین انتخاب ها خواهد بود.
غذای عربی شاورما
غذای عربی شاروما یکی از بهترین غذاها در لیست خوشمزه ترین غذاهای عربی است. مواد لازم برای تهیه غذای شاورما عبارتند از:
- گوشت مرغ چرخکرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- سیر: ۳ حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر دارچین: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- نان ترد: برای سرو
برای سس شاورما مواد زیر لازم است:
- ماست یا دوغ: ۱ پیمانه
- سس تند شیراز: ۲ قاشق غذاخوری
- نعناع تازه خرد شده: به مقدار لازم
ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت مرغ چرخکرده، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر دارچین مخلوط کنید. مخلوط را به مدت حدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب متمایل شود. در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و مخلوط گوشتی را به صورت تکههای کوچک در مقلا بریزید و بپزید تا طلایی شود. برای تهیه سس شاورما، ماست یا دوغ، سس تند شیراز و نعناع تازه را با هم مخلوط کنید. نان ترد را به صورت مثلثهای کوچک بپزید. شاورما را با سس و نان ترد سرو کنید. در مجله والارویا در بخش آشپزی میتوانید آموزش تهیه انواع غذاهای عربی و دیگر غذاهای محبوب جهان را بخوانید.