آتوله: نوشیدنی گرم و دلچسب مکزیکی

آتوله را در خانه خودتان درست کنید!

آتوله: نوشیدنی گرم و دلچسب مکزیکی

آتوله، که به عنوان “آتول” یا “champurrado” نیز شناخته می شود، یک نوشیدنی گرم و سنتی مکزیکی است که با پایه ذرت تهیه می شود و قدمتی به دوران قبل از کلمبیا دارد. این نوشیدنی غلیظ و خامه ای، به طور معمول به عنوان صبحانه یا میان وعده در زمستان های سرد و یا به عنوان یک نوشیدنی دلچسب در هر زمانی از روز سرو می شود.

مواد لازم آتوله :

طرز تهیه آتوله :

  1. آرد ذرت، آب یا شیر، شکر قهوه ای، دارچین و نمک (اگر استفاده می کنید) را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید.
  2. مخلوط را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید.
  3. حرارت را کم کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید، مرتباً هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
  4. وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  5. آتوله را گرم یا سرد در لیوان های دلخواه بریزید و لذت ببرید!

نکات:

می توانید از آرد ذرت سفید یا آرد ذرت ماسا (آرد ذرت ریز آسیاب شده) برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید.

اگر آتوله شما خیلی غلیظ شد، می توانید کمی شیر یا آب بیشتر به آن اضافه کنید.

می توانید برای طعم دادن به آتوله از انواع مختلف ادویه جات مانند پودر کاکائو، زنجبیل، میخک یا جوز هندی استفاده کنید.

برای یک آتوله میوه ای، می توانید ½ پیمانه میوه پوره شده (مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک یا موز) را در 5 دقیقه آخر پخت به مواد اضافه کنید.

آتوله را می توانید با نان، میوه یا سایر غذاهای دلخواه خود سرو کنید.

فواید :

آتوله به دلیل دارا بودن فیبر فراوان، به هضم غذا، کاهش وزن، کاهش کلسترول و فشار خون، تثبیت سطح قند خون و مراقبت از قلب و عروق کمک می کند.

این نوشیدنی گرم و دلچسب می تواند به رفع سرماخوردگی و گلودرد کمک کند.

آتوله منبع خوبی از انرژی است و می تواند به شما در شروع یک روز پرمشغله کمک کند.

امیدوارم از این دستور تهیه و اطلاعات مربوط به این نوشیدنی لذت ببرید!

نوشیدنی‌های تابستانی با زردآلو:

راهنمای کامل برای طرز تهیه سالاد سزار خانگی