ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

طرز تهیه دو دسر رژیمی خوشمزه

دسر رژیمی هلو دتر و جودوسر با کره بادام زمینی

دسر رژیمی به انواع دسرهایی اطلاق می‌شود که با هدف کاهش کالری، چربی، و قند تهیه می‌شوند تا برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم‌تر یا کاهش وزن هستند مناسب باشند. این دسرها با استفاده از مواد اولیه سالم‌تر و با ارزش غذایی بالاتر تهیه می‌شوند تا علاوه بر خوشمزگی، به سلامت بدن نیز کمک کنند.

ذسر رژیمی هلو دتر

طرز تهیه دسر هلو دتر

مواد لازم برای تهیه دسر هلو دتر عبارتند از:

  • هلو: ۴ عدد بزرگ (پوست‌کنده و برش‌زده)
  • شکر: ۱/۲ پیمانه (می‌توانید مقدار را بر اساس شیرینی هلوها و سلیقه خود تنظیم کنید)
  • آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • ژلاتین بدون طعم: ۲ قاشق چایخوری
  • آب: ۱/۴ پیمانه
  • خامه پرچرب: ۱ پیمانه
  • پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه دسر رژیمی هلو دتر

هلوها را پوست بکنید و هسته آن‌ها را خارج کنید. سپس به قطعات کوچک خرد کنید. هلوهای خرد شده را به همراه شکر و آب لیمو در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و هلوها نرم شوند. این کار حدود ۵-۷ دقیقه طول می‌کشد. هلوهای پخته شده را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را با استفاده از یک مخلوط‌کن یا بلندر به پوره تبدیل کنید.

مطاطب مرتبط با

ژلاتین را با آب در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا ژلاتین آب را جذب کند. مخلوط ژلاتین را روی حرارت کم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا کاملا حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و به پوره هلو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خامه را با پودر قند و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پوره هلو را به آرامی به خامه زده شده اضافه کنید و با یک لیسک یا قاشق به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط نهایی را در قالب مورد نظر بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد و سرد شود. دسر هلو تر را از قالب خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. می‌توانید با تکه‌های تازه هلو یا برگ‌های نعناع تزئین کنید.

دسر رژیمی جو دوسر و کره بادام زمینی

دسر رژیمی جودوسر و کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه دسر رژیمی جودوسر و کره بادام زمینی عبارتند از:

  • جو دوسر: ۲ پیمانه
  • کره بادام زمینی طبیعی: ۱ پیمانه
  • عسل یا شیره افرا: ۱/۲ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی یا خرد شده: ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
  • دانه‌های چیا یا بذر کتان: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

نحوه تهیه دسر رژیمی جودوسر و کره بادام زمینی

جو دوسر، دانه‌های چیا یا بذر کتان (در صورت استفاده)، و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک، کره بادام زمینی و عسل (یا شیره افرا) را روی حرارت ملایم گرم کنید تا نرم و روان شود. حرارت را ملایم نگه دارید و مخلوط را مرتب هم بزنید تا نسوزد. وانیل را به مخلوط کره بادام زمینی و عسل اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مخلوط کره بادام زمینی و عسل را به مخلوط جو دوسر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند. اگر از شکلات چیپسی استفاده می‌کنید، آن را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکلات به طور یکنواخت در مخلوط پخش شود. یک قالب مناسب (مثلاً یک قالب مستطیلی) را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و با پشت قاشق یا کف دست سطح آن را صاف کنید تا به خوبی فشرده شود. قالب را در یخچال قرار دهید و بگذارید به مدت حداقل ۱ تا ۲ ساعت سرد شود تا دسر به خوبی سفت شود. بعد از اینکه دسر به خوبی سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. در  بخش آشپزی مجله والارویا طرز تهیه انواع دسر را خواهید یافت.

تبلیغات

2 دیدگاه

  1. کیا تا حالا از شیر و دارچین برای لاغری استفاده کردن؟ نتیجش چطور بوده ؟ لطفا جواب بدین که اگر خوبه منم استفاده کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا