ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

نوشیدنی‌های تابستانی با انبه: خنکای بهشتی در گرمای تابستان! ☀️

اسموتی انبه : یهویی یه عالمه حس خوب!

با انبه می‌توان نوشیدنی‌های خنک و متنوعی تهیه کرد که برای روزهای گرم تابستان عالی هستند. در اینجا چند ایده برای شما آورده‌ایم:

تابستان فصل انبه‌ (منگو) خوشمزه و رسیده است. این میوه‌ نه تنها طعم فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای بدن است.

 اسموتی:

نوشیدنی با انبه

  • مواد لازم:
    • 1 عدد انبه
    • 1 پیمانه شیر یا ماست
    • 1/2 پیمانه یخ
    • 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
  • طرز تهیه:
    1. انبه را پوست کنده و هسته‌اش را جدا کنید.
    2. تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود مخلوط کنید.
    3. بلافاصله میل کنید.

خواص موز؛ از تقویت سیستم ایمنی تا کاهش افسردگی

شربت :

نوشیدنی با انبه

مطاطب مرتبط با
  • مواد لازم:
    • 2 عدد منگو
    • 1 پیمانه شکر
    • 2 پیمانه آب
    • آبلیمو ترش تازه از 1 عدد لیمو
  • طرز تهیه:
    1. انبه‌ها را پوست کنده و هسته‌شان را جدا کنید.
    2. انبه‌ها، شکر و آب را در قابلمه‌ای بزرگ مخلوط کنید.
    3. به جوش برسانید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
    4. از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.
    5. مخلوط را صاف کنید و بگذارید خنک شود.
    6. در یخچال نگهداری کنید و تا 1 هفته سرو کنید.

پودینگ شکلاتی: دسری بی نطیر برای تمام فصول سال

 موهیتو انبه:

نوشیدنی با انبه

 

  • مواد لازم:
    • 1 عدد منگو
    • 1/2 پیمانه برگ نعناع
    • 1/4 پیمانه آب لیمو ترش تازه
    • 1/4 پیمانه آب گازدار
    • 2 قاشق غذاخوری شکر
    • یخ به مقدار دلخواه
  • طرز تهیه:
    1. انبه را پوست کنده و هسته‌اش را جدا کنید.
    2. انبه، برگ نعناع، آب لیمو، شکر و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود مخلوط کنید.
    3. آب گازدار را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
    4. در لیوان بریزید و با برش‌های انبه و برگ نعناع تزئین کنید.

 یخ در بهشت انبه:

  • مواد لازم:
    • 1 عدد انبه
    • 1 پیمانه آب
    • 1/2 پیمانه شکر
  • طرز تهیه:
    1. انبه را پوست کنده و هسته‌اش را جدا کنید.
    2. انبه، آب و شکر را در قابلمه‌ای بزرگ مخلوط کنید.
    3. به جوش برسانید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
    4. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
    5. مخلوط را در قالب‌های یخ بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.

نکات:

  • برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از منگو یخ‌زده استفاده کنید.
  • می‌توانید به اسموتی‌ها و شربت‌های خود ماست یونانی، دانه چیا یا پودر پروتئین اضافه کنید تا مغذی‌تر شوند.
  • برای تزیین نوشیدنی‌های خود می‌توانید از برش‌های میوه، برگ نعناع یا گل‌های خوراکی استفاده کنید.

نوشیدنی‌های انبه، تنها بخشی از تنوع بی‌نظیر طعم‌ها و عطرهایی هستند که این میوه‌ی بهشتی به ما هدیه می‌دهد. با کمی خلاقیت می‌توانید، دسرها، سس‌ها و خوراک‌های خوشمزه‌ای نیز تهیه کنید و از خواص بی‌نظیر آن برای سلامتی خود بهره ببرید.

رازهای پخت برنج مجلسی: خداحافظی با برنج شفته!

آتوله: نوشیدنی گرم و دلچسب مکزیکی

تبلیغات

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا