یکی از تنقلاتی که میتوان در کنار چای سرو کرد سوهان عسلی است. این سوهان خوشمزه بسیار پرطرفدار استو و میتوانید در منزل به راحتی آن را تهیه کنید.
ما در مجله والارویا طرز تهیه و مواد لازم سوهان عسلی را برای شما آوردیم.
سوهان عسلی: طرز تهیه و مواد لازم
دوست دارید سوهان عسلی خوشمزه و خانگی درست کنید؟ در این بخش مواد لازم و طرز تهیه این شیرینی ترد و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- یک لیوان شکر
- نصف لیوان عسل
- یک چهارم لیوان کره (یا روغن)
- نصف لیوان بادام یا پسته (خرد شده)
- یک قاشق غذاخوری گلاب (اختیاری)
طرز تهیه:
-
شکر را در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. مراقب باشید که شکر نسوزد.
-
عسل و کره را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
-
حرارت را کمی بالا ببرید و به مدت چند دقیقه مخلوط را بجوشانید تا غلیظ شود.
-
بادام یا پسته خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر ترکیب شود.
-
در صورت تمایل، یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید و هم بزنید.
-
بلافاصله مخلوط داغ را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بریزید.
-
با پشت قاشق، مخلوط را صاف کنید تا به ضخامت دلخواه برسد.
-
اجازه دهید سوهان عسلی در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را به شکل دلخواه برش بزنید.
نکات:
- برای تست غلظت سوهان، مقداری از آن را در یک لیوان آب سرد بریزید. اگر سفت شد، یعنی به غلظت مناسب رسیده است.
- میتوانید از مخلوط بادام و پسته یا فقط از یکی از آنها استفاده کنید.
- برای اینکه سوهان عسلی شما تردتر شود، بعد از خنک شدن آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
امیدواریم با این دستورالع ساده بتوانید سوهان عسلی خوشمزه در خانه درست کنید. نوش جان!