یکی از شیرینیهای محبوب در جهان، پنکیک است که در دسته کیکها قرار دارد. این شیرینی را میتوانید به عنوان صبحانه یا میانوعده میل کنید. روشهای مختلفی برای تهیه این دسر وجود دارد. در ادامه یک روش ساده برای تهیه پنکیک آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه پنکیک
مواد لازم برای تهیه پنکیک عبارتند از:
- ۱ و نیم لیوان آرد سفید
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قاشق چایخوری پودر به آرد
- یک قاشق چایخوری سدر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- نیم قاشق چایخوری نمک
- ۱ لیوان شیر
- یک عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره (برای کره دیگری برای کف قرار دادن پنکیک)
مراحل تهیه پنکیک
ابتدا تمامی مواد خشک را که شامل آرد، شکر، پودر به آرد، سدر، وانیل و نمک است، در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس شیر و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا تمامی مواد ترکیب شوند و یک خمیر یکدست به دست آید. در صورت نیاز، اجازه دهید مایه به مدت چند دقیقه استراحت کند تا مواد به هم متصل شوند و خمیر ترشح کند. یک ماهیته یا تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن یا کره را در آن قرار دهید و منتظر شوید تا گرم شود.
با استفاده از یک قاشق، مقداری از مایه را در ماهیته یا تابه بریزید و به شکل یک دایره یا مربع بچسبانید. وقتی که بر روی سطح پنکیک حبابهای کوچکی بوجود آمد، زیرش را چک کنید و اگر طلایی شده، پنکیک را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز بپزید. پنکیک آماده خود را با توت فرنگی، عسل، شکلات رسیده، یا مواد مورد علاقه خودتان سرو کنید. حالا میتوانید پنکیکهای خوشمزهای بپزید و با مواد مورد علاقهتان تزیین کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
در مجله والارویا در بخش آشپزی ، دسر و انواع نوشیدنیهای خوشمزه را آموزش ببینید.
کاربرد های جوش شیرین در پخت و پز