یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه پاستا با سس آلفردو و مرغ است و شما به راحتی میتوانید در خانه آن را درست کنید. برای تهیه این غذا باید پاستا پنه را خریداری کنید، این نوع پاستا، خمیده شکل است و در فروشگاهها به فروش میرسد. در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ عبارتند از:
- پاستا: 300 گرم
- سینه مرغ: 300 گرم
- کره: 50 گرم
- خامه پرچرب: 1 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده: 1 پیمانه
- سیر: 2 حبه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- جعفری تازه خرد شده: به میزان دلخواه (اختیاری)
پختن پاستا
یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و به آن نمک اضافه کنید. پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستورالعمل روی بستهبندی آن را بپزید تا نیم پز شود. پاستا را آبکش کرده و کنار بگذارید.
آماده کردن مرغ
سینه مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید. در یک تابه بزرگ کره را ذوب کرده و مرغها را در آن تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سیر خرد شده را به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود. نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید.
تهیه سس آلفردو
در همان تابهای که مرغ را پختید، خامه را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. پنیر پارمزان رنده شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. اگر سس بیش از حد غلیظ شد، میتوانید کمی شیر یا آب پاستا اضافه کنید.
مخلوط کردن پاستا و سس
پاستا پخته شده را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پاستا با سس کاملا پوشانده شود. اگر تمایل دارید، میتوانید جعفری را به سس اضافه کنید.
سرو کردن
پاستا را در بشقابها تقسیم کنید و در صورت تمایل، کمی پنیر پارمزان بیشتر روی آن بریزید. این دستور ساده و خوشمزه به شما کمک میکند یک پاستای آلفردو با مرغ عالی و دلپذیر درست کنید. در مجله والارویا در بخش آشپزی میتوانید دستور پخت غذاها و دسرهای خوشمزه را بیاموزید.
تهیه پاستا آلفردو بدون استفاده از خامه
ترفندهای آشپزی که پخت و پز را آسان و لذتبخش میکنند!
طرز تهیه و مواد لازم شاورمای مرغ
عاای
حتما امتحان کنید عاشقش میشید
سلام
مطلب خوب و مفیدی برای من بود
خیلی به موقع این مطلب رو خوندم
موبه مو مطالب در تهیه پاستا رعایت کردم ممنون از مطلب مفیدتتون
عاشق پاستا آلفردو هستم. ممنون از دستور غذایی خوبتون