ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

بالشتک های خوشمزه: دسر بالشتی را امتحان کنید!

طعم دلنشین، ظاهری چشم نواز و پخت آسان

دسر بالشتی، که با نام های “دسر خمیر یوفکا” یا “نان باقلوا” نیز شناخته می شود، شیرینی ای خوشمزه و پفکی است که با استفاده از خمیر یوفکا و مواد میانی دلخواه تهیه می گردد. این دسر به دلیل ظاهر پفکی و حبابدارش، شبیه به بالشت می باشد و از این رو به این نام معروف شده است. دسر بالشتی را می توان به عنوان یک میان وعده ی لذیذ یا دسر بعد از غذا سرو نمود. همچنین این دسر گزینه ای مناسب برای پذیرایی از مهمانان محسوب می شود.

دسر بالشتی خانگی

مواد لازم

  • خمیر یوفکا: یک بسته
  • کره: 100 گرم
  • پنیر خامه ای: 250 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • پودر قند: به مقدار لازم

مواد میانی دلخواه

  • گردو: 100 گرم
  • پسته: 100 گرم
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • هل: یک قاشق چای خوری

دسر بالشتی در خانه

روش تهیه دسر بالشتی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمایید. کره را به دمای محیط برسانید و سپس با همزن برقی به همراه شکر و وانیل مخلوط کنید تا صاف و حجیم شود. پنیر خامه ای را به مخلوط کره و شکر اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، به خوبی مخلوط نمایید. در ظرفی جداگانه، گردو، پسته، دارچین و هل را با یکدیگر مخلوط کنید.

خمیر یوفکا را از بسته خارج نموده و هر ورق را به صورت جداگانه روی سطح کار قرار دهید. با استفاده از قلم مو، کره آب شده را روی سطح خمیر یوفکا بمالید. مقداری از مخلوط پنیر و تخم مرغ را روی لبه ی خمیر یوفکا بریزید و سپس مقداری از مواد میانی دلخواه را روی آن قرار دهید. خمیر یوفکا را به صورت رول بپیچید و لبه های آن را محکم ببندید.

دسرهای بالشتی را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا به رنگ طلایی درآیند. دسرهای بالشتی را از فر خارج نموده و بگذارید کمی خنک شوند. سپس روی آنها پودر قند بپاشید و سرو نمایید.

مطاطب مرتبط با

نکات دسر بالشتی

می توانید از مواد میانی دلخواه خود برای این دسر استفاده نمایید. در صورت تمایل به تهیه ی دسری رژیمی، می توانید از پنیر کم چرب یا بدون چربی استفاده کنید. همچنین می توانید از میوه های خشک مانند کشمش یا خرما نیز در مواد میانی استفاده نمایید. برای زیبایی ظاهری بیشتر دسر بالشتی، می توانید قبل از پخت، روی آن را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید.

ارائه دسر بالشتی

دسر بالشتی را می توان در ظرف های سرو مخصوص دسر یا بشقاب های معمولی قرار داد. همچنین می توانید برای تزیین بیشتر، از برگ نعنا، پسته یا خلال بادام استفاده نمایید.

ارائه دسر بالشتی

نتیجه گیری

دسر بالشتی، دسری خوشمزه، آسان و سریع است که می تواند زینت بخش سفره های شما باشد. با کمی خلاقیت می توانید طعم و ظاهر این دسر را مطابق با سلیقه خودتان تغییر دهید.

طرز تهیه بستنی در خانه: لذت یک تجربه شیرین و خنک

تبلیغات

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا