آموزش پخت کباب کوبیده در خانه!

کباب کوبیده، غذای ملی ایرانیان!

پخت کباب کوبیده با گاز روشی آسان و کم‌ دردسر برای لذت بردن از این غذای محبوب ایرانی در خانه است.

در اینجا مراحل پخت کباب کوبیده با گاز را به طور خلاصه بیان می‌کنم:

مواد لازم کباب کوبیده :

مراحل پخت کباب کوبیده:

آماده سازی مواد:

گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز و جعفری را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مخلوط را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.

شکل دادن به کباب ها:

از مخلوط گوشت به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و به سیخ‌های کباب بچسبانید. سعی کنید کباب‌ها را به یک اندازه و شکل یکسان فرم دهید تا پخت یکنواختی داشته باشند.

پخت کباب :

منقل یا شعله‌های اجاق گاز را با حرارت متوسط گرم کنید. کباب‌ها را روی سیخ‌های کباب یا سینی مخصوص کباب قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید، تا زمانی که هر طرف قهوه‌ای طلایی و پخته شوند.

سرو کباب کوبیده:

کباب کوبیده را با نان، برنج، سبزیجات و ماست سرو کنید. می‌توانید از سس‌های مختلف مانند سس گوجه فرنگی، سس سیر یا ماست نیز برای سرو کباب استفاده کنید.

خوراک مرغ و بادمجان: طعمی دلچسب و طرز تهیه‌ای آسان

نکات  پخت کباب :

با کمی تمرین و حوصله می‌توانید کباب کوبیده‌های خوشمزه و آبدار با گاز در خانه تهیه کنید و از این غذای محبوب ایرانی لذت ببرید.

برای دیدن ایده‌های بیشتر و دستور پخت غذا و دسرهای مختلف و نوشیدنی، به دسته‌بندی آشپزی مجله والارویا مراجعه کنید.

معجون جدید و عجیب در کافی‌شاپ‌های چین

نوشیدنی‌های تابستانی با زردآلو:

با این روش‌های خلاقانه، آشپزی‌تان را متحول کنید!

خروج از نسخه موبایل