طرز تهیه دوکبوکی اصیل کره ای: راز خوشمزگی از آشپزخانه های سئول
غذایی لذیذ که مزه آن را فراموش نمیکنید
دوکبوکی (Tteokbokki) یک غذای سنتی و محبوب کرهای است که از کیکهای برنجی (تُک)، سس فلفل قرمز (گوچوجانگ) و معمولا ماهی فرآوری شده (اودنگ) تشکیل شده است. این غذا به عنوان یک میانوعده خیابانی بسیار معروف است و میتواند در خانه نیز به راحتی تهیه شود.
دوکبوکی به عنوان یک غذای تند و خوشمزه، در بین مردم کره و همچنین طرفداران غذای کرهای در سراسر جهان بسیار محبوب است. این غذا به دلیل طعم خاص و قابلیت تطبیق با مواد مختلف، میتواند به عنوان یک میانوعده یا حتی یک وعده غذای کامل مورد استفاده قرار گیرد.
شیک ترین آرایش های چشم به سبک کره ای
مواد تشکیلدهنده دوکبوکی
مواد لازم برای تهیه دوکبوکی عبارتند از:
- آرد برنج 2 لیوان
- سس فلفل قرمز
- ماهی فرآوری شده (اختیاری)
- آب جوش 4 لیوان
- پیازچه
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- کلم سفید خرد شده (اختیاری)
- سیر سه حبه
- نودل یک بسته
- تخم مرغ آپ پز 3 عدد
طرز تهیه دوکبوکی
آرد را با نمک در یک ظرف مخلوط کنید. سپس به آن آب جوش اضافه کنید و آنها را ترکیب کنید تا مخلوطی یکنواخت شود. در یک قابلمه، مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس سس فلفل قرمز، سس سویا، شکر و پودر فلفل قرمز را به آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در یک تابه روغن بریزد و سپس پیازچهها را به آن اضافه کنید تا طلایی رنگ شوند.
مخلوط آرد برنج را به تابه اضافه کنید و سپس سس را به داخل آن بریزید و باهم ترکیب کنید تا دوکبوکی آماده شود. میتوانید ماهی و نودل را داخل آن بریزید و از کلم برای تزیین آن استفاده کنید. دوکبوکی آماده را در ظرف سرو کنید و میتوانید با دانههای کنجد و پیازچه خرد شده آن را تزیین کنید. این یک روش پخت دوکبوکی بود. روشهای بسیاری برای تهیه این غذا وجود دارد. در مجله والارویا در بخش آشپزی میتوانید غذاهای جدیدی را آموزش ببینید.