ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

به دنبال یک عصرانه خوشمزه هستید، کیک براونی را امتحان کنید.

دستور پخت کیک براونی؛

یکی از انواع کیک‌های خوشمزه بین‌المللی، کیک براونی است که بیشتر در کافه‌ها سرو می‌شود. اگر شما هم می‌خواهید این کیک را در مهمانی‌هایتان سرو کنید، در این مقاله طرز تهیه آن را گذاشته‌ایم.

کیک براونی

مواد لازم برای تهیه کیک براونی

مواد لازم برای تهیه کیک براونی عبارتند از:

کیک براونی

  • ۱/۲ پیمانه کره
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۱/۲ پیمانه آرد گندم سفید
  • ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو
  • ۱/۴ قاشق چایخوری سدر
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۲ پیمانه گردو یا پسته خرد شده
  • ۱/۲ پیمانه شکلات سفید یا شکلات تلخ خرد شده
  • ۱/۲ پیمانه شکلات روغنی یا شکلات تخته‌ای خرد شده

مراحل تهیه کیک براونی

ابتدا فر را به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرم کنید و قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ پخت پوشانید. در یک میکسر برقی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا مخلوط کره‌ای یکدست شود. سپس تخم مرغ‌ها و وانیل را به مخلوط کره‌ای اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مطاطب مرتبط با

کیک براونی

در یک ظرف مجزا، آرد، پودر کاکائو، سدر، نمک، گردو یا پسته و شکلات را با هم مخلوط کنید. مخلوط خشک را به مخلوط مایع اضافه کرده و با دسته چوبی یا قاشق مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند. مخلوط را در قالب کیک ریخته و به صورت یکنواخت در آن پخش کنید.

کیک براونی

قسمت بالایی کیک را با شکلات روغنی یا شکلات تخته‌ای خرد شده پوشانده و به داخل فر گذاشته و در حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که ابزار تست خشک بیرون بیاید، پخته کنید. کیک را از فر بیرون بیاورید و به مدت ۱۰ دقیقه در قالب بگذارید. سپس از قالب خارج کنید و روی رک بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن، کیک براونی را به تکه‌های مورد نظر برش دهید و لذت ببرید. حالا می‌توانید این دسر شیرین و لذیذ را با دوستان و خانواده‌تان به اشتراک بگذارید.

در مجله والارویا در بخش آشپزی طرز تهیه نوشیدنی‌ها و دسرهای خوشمزه را یاد می‌گیرید.

چیزکیک شکلاتی، بهترین کیک برای مهمانی‌ها

پنکیک غذایی خوشمزه برای صبحانه

کیک یخچالی: طعمی متفاوت و دلچسب

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا