ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

سه‌قلم مواد و پیراشکی در سه‌سوت: تست شده

عاشق این پیراشکی خوشمزه سه‌سوته میشی!

یه غذای خوشمزه و سه‌سوته ؟ کیه که بدش بیاد ؟ همراه ما باشید تا باهم یاد بگیریم چجوری باید درستش کنیم.

 

برای این پیراشکی فقط به سه‌قلم مواد نیاز داریم: خمیر_پیاز_سیب‌زمینی

پیراشکی سه‌سوته

سیب‌زمینی هارا پوست گرفته ، خرد کرده و اجازه می‌دهیم کامل اب‌پز شوند.

در همین‌‌‌حال پیاز‌ها را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم و به آن فلفل ، زردچوبه ، آویشن ، و هر ادویه مورد علاقه خود‌ را اضافه می‌کنیم.

مطاطب مرتبط با

پیراشکی سه‌سوته

سپس سیب‌زمینی ها را له می‌کنیم و آنها را به پیاز درحال سرخ شدن اضافه ‌می‌کنیم.

تا وقتی که سیب‌زمینی به رنگ حنایی دربیاید آنها را در شعله بسیار کم تفت می‌دهیم.

خمیر‌ها را به میل خود نازک و یا کلفت پهن می‌کنیم و سپس مواد حنایی رنگ خود را داخل خمیرها گذاشته ، لبه های آن را تا می‌کنیم.

پیراشکی سه‌سوته

و پیراشکی‌های خوشمزه را روی شعله کم با روغن داغ کامل سرخ می‌کنیم و نوش‌جاااان .

می‌توانید پیراشکی های خود را با انواع سس سرو کنید.

از شما ممنونیم که تا اینجا همراه مجله والارویا بودید اگر نیاز به رسپی‌های بیشتری دارید از قسمت آشپزی سایت دیدن کنید.

با این روش‌های خلاقانه، آشپزی‌تان را متحول کنید!

4 فوت و فن برای پخت بال مرغ تنوری ترد و خوشمزه

طرز تهیه سالاد سزار به همراه سس آن به سبک رستورانی

 

 

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا