طرز تهیه میان وعده کوکی رژیمی کم کالری + راهنمای گام به گام

انواع کوکی‌های رژیمی: بدون گلوتن، وگان، و کم‌کالری

یکی از مواردی که در تنظیم انرژی بدن و قند خون دارای نقش مهمی است؛ میان وعده می باشد. ولی وقت که شما قصد دارید وزن خود را کم کنید و رژیم غذایی کم کالری را رعایت نمایید، باید با دقت بیشتری انتخاب های خود را انجام دهید. یکی از گزینه های میان وعده سالم، کوکی های رژیمی هستند که با مواد سالم و رژیمی درست می شوند. در این مقاله طرز تهیه میان وعده رژیمی کم کالری و به ویژه طرز تهیه کوکی رژیمی کم کالری را توضیح داده ایم. همچنین در ادامه نکاتی در مورد نگهداری و حفظ تازگی آن ها یاد می گیرید.

انواع کوکی های رژیمی

چند دسته بندی مختلف برای کوکی های رژیمی وجود دارد که هر یک از آنها با توجه به نوع رژیم غذایی می تواند انتخاب خوبی باشد. در ادامه سه نوع از کوکی های رژیمی پرطرفدار را معرفی می کنیم:

کوکی های بدون گلوتن

اگر از رژیم های غذایی بدون گلوتن استفاده می کنید، یا حساسیت به گلوتن دارید، می توانید از کوکی های بدون گلوتن استفاده نمایید. در این نوع از کوکی از آرد بادام و آرد برنج قهوه ای باید به جای آرد گندم استفاده نمایید. این نوع از کوکی ها به دلیل نداشتن گلوتن به راحتی هضم می شوند و برای بیماران گوارشی خیلی مناسب است.

کوکی های وگان

اگر از رژیم غذایی وگان استفاده می کنید، بهترین انتخاب برای شما کوکی های وگان است. در این نوع از کوکی ها از مواد اولیه حیوانی مانند شیر و تخم مرغ استفاده نشده است. کوکی های وگان از شیره طبیعی، شیر های گیاهی مانند شیر بادام و شیر نارگیل، کره بادام زمینی تهیه می شود. این کوکی ها خیلی سالم هستند. همچنین مقدار زیادی فیبر و پروتئین دارد که خیلی مغذی است.

کوکی های کم کالری

این نوع از کوکی ها بدون شکر و مواد چرب تهیه می شوند. در کوکی های کم کالری از عسل و شیر خرما که مواد شیرین کننده طبیعی هستند استفاده می گردد. با این روش می توانید طعم شیرین کوکی را حفظ کرده و کالری آن را پایین بیاورید. جو دوسر، آرد سبوس‌دار و میوه های خشک از جمله موادی هستند که در این نوع کوکی ها استفاده می شوند.

طرز تهیه کوکی رژیمی کم کالری

حالا که در بالا انواع کوکی های رژیمی را شناخته اید؛ نوبت به آشنایی با روش تهیه این نوع از کوکی ها است. در ادامه روش تهیه کوکی های رژیمی را برای شما قرار داده ایم:

روش تهیه کوکی شکلاتی با جو دوسر

مواد لازم:

طرز تهیه:

این نوع از کوکی یکی از خوشمزه ترین کوکی های رژیمی است که همه افراد می توانند از آن استفاده کنند.

راه های تازه نگه داشتن کوکی های رژیمی

نگهداری درست و حفظ تازگی کوکی های رژیمی یکی از مواردی است که اهمیت زیادی دارد. در ادامه به برخی از راه های موثر برای نگهداری بهتر کوکی ها اشاره می کنیم:

  1. یکی از بهترین روش ها برای نگهداری کوکی رژیمی، استفاده از درب های پلاستیکی است که واشر دارند. این ظرف ها از ورود رطوبت و هوا به داخل ظرف جلوگیری کرده و باعث افزایش زمان تازه ماندن کوکی های رژیمی می شوند.
  2. اگر تصمیم ندارید تا همه کوکی ها را در زمان کمی مصرف کنید، به راحتی می توانید آن را فریز کنید. برای اینکار فقط لازم است کوکی ها را درون کیسه فریزر قرار داده و درب آن را سفت کنید. با این روش کوکی های رژیمی برای چند هفته تازه می مانند. بعد از فریز کردن، اگر قصد استفاده از آن را داشتید چند دقیقه آن را در دمای اتاق قرار دهید و بعد میل نمایید.
  3. اگر قصد دارید کوکی ها را در دمای اتاق نگهداری کنید، یک تکه سیب تازه داخل ظرف کوکی ها قرار دهید. سیب به حفظ رطوبت کوکی ها کمک می کند و مانع از خشک شدن آن ها می گردد.
  4. اگر کوکی ها را در فضایی خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید، زمان نگهداری آنها بیشتر می شود. زیرا نور خورشید باعث افزایش دما و تغییر کوکی ها می شود.

نتیجه گیری طرز تهیه کوکی های رژیمی

یکی از بهترین مواد غذایی برای میان وعده افرادی که در رژیم هستند، کوکی های رژیمی است. در این مقاله طرز تهیه کوکی رژیمی با استفاده از مواد اولیه رژیمی مانند شیره خرما و جو دو سر را آموزش داده ایم. به راحتی می توانید این کوکی را تهیه کرده و از آن استفاده کنید. اگر بازهم به غذاهای رژیمی علاقه‌مند هستید پیشنهاد می‌کنم مقاله‌ی طرز تهیه کیک رژیمی با بکینگ پودر را نیز مطالعه کنید.