سبکهای دکوراسیون داخلی منزل بسیار متفاوت و گسترده هستند و هر سبکی حال و هوای خاص خود را دارد. این کاملا به سلیقه و روحیات شما بستگی دارد که کدام سبک را بیشتر میپسندید. سبکی را انتخاب کنید که از آن آرامش میگیرید و لذت میبرید.
سبکهای کلاسیک و مدرن در دکوراسیون داخلی از جمله سبکهایی هستند که همیشه ترند میباشند. برخی سبکها دارای پالت رنگی شاد و برخی دیگر، مانند سبک مینیمال، یک دکوراسیون ساده و در عین حال بسیار شیک را به شما میدهد. استفاده از برخی از انواع سبکهای دکوراسیون داخلی، نیازمند صرف هزینه بالایی است اما برخی دیگر ارزانتر هستند. پس هنگام انتخاب سبک موردنظرتان برای دکوراسیون داخلی، بودجه خود را نیز در نظر بگیرید.
انواع سبکهای دکوراسیون داخلی
در ادامه مقاله به بررسی 11 سبک دکوراسیون داخلی می پردازیم تا به شما کمک کنیم بهترین و مناسبترین سبک را بر اساس سلیقه و بودجه خود انتخاب کنید. با ما همراه باشید.
-
دکوراسیون داخلی مدرن
یکی از محبوبترین سبکهای دکوراسیون داخلی، سبک مدرن میباشد. طراحی با جزئیات حداقلی و استفاده از خطوط ساده، از نشانههای بارز سبک مدرن است. ابتکاری که در طراحی دکوراسیون به سبک مدرن به کار رفته است خواه ناخواه حس آرامش و تمیزی را ترویج میدهد. آنچه که سبب میشود فضاهای باز و مدرن ایجاد شوند، استفاده از مبلمان کوچک و متریال شیشهای و فلزی است.
-
دکوراسیون داخلی مینیمال
اگر قرار باشد یکی از پرطرفدارترین سبکهای دکوراسیون داخلی را به شما معرفی شود، بی اغراق باید از سبک مینیمال نام برده شود. اگر سبک مدرن را کمی ساده کنید، به سبک مینیمال دست پیدا خواهید کرد. آنچه که در طراحی دکوراسیون داخلی به سبک مینیمال حائز اهمیت است، استفاده از مبلمان بسیار ساده و استفاده از رنگها به صورت گذرا میباشد.
-
دکوراسیون داخلی صنعتی
این سبک از دکوراسیون به عنوان سبک شهری در دکوراسیون داخلی هم شناخته شده است. جزئیات معماری بریده شده و همچنین استفاده از آجر، فلزات، چوب و مواد بازیافتی، از جمله شاخصهای سبک دکوراسیون داخلی صنعتی میباشد.
-
دکوراسیون داخلی شیک قدیمی
در ساخت خانههای قدیمی از سبک معماری خاصی استفاده میشد. در حال حاظر نیز طراحان دکوراسیون داخلی برای اینکه بتوانند یک دکوراسیون داخلی به سبک شیک قدیمی طراحی کنند، از مبلمان با رنگهای شاد مانند قرمز و فیروزهای و … استفاده میکنند.
-
دکوراسیون داخلی روستیک
تأکید بر عناصر فرسوده و ارگانیک از ویژگیهای بارز دکور به سبک دکوراسیون داخلی روستیک میباشد. این عناصر فرسوده و ارگانیک شامل: مبلمان چوبی با دانههای آشکار، فولاد نسوخته، منسوجات بافتدار و نور طبیعی میباشند.
-
دکوراسیون داخلی قومی مدرن
با ترکیب سبک دکوراسیون داخلی سنتی و مدرن، یک سبک منحصر به فرد ایجاد میشود که به آن دکوراسیون داخلی سبک قومی مدرن گفته میشود. آنچه که فضاهای زندگی پر جنب و جوش را تشکیل میدهد، دکوراسیون داخلی به سبک مدرن قومی غنی شده با طعم آفریقایی میباشد.
-
دکوراسیون داخلی کلاسیک
تمرکز بر روی مبلمان شیک و آراسته از خصوصیات دکوراسیون داخلی سبک کلاسیک میباشد. سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک فضای کافی را برای به کارگیری کاغذ دیواری، رنگها، مبلمان، منسوجات مجلل، لوسترهای مجلل، سایر نورها و آثار هنری موروثی با قابهای عتیقه، فراهم میکند.
-
دکوراسیون داخلی رترو
طراحی دکوراسیون داخلی به سبک رترو به دهههای 50، 60 و 70 میلادی اختصاص دارد. از ویژگیهای این سبک میتوان به استفاده از طرح و نقشهای روشن و جذاب، رنگهای پاستلی، مبلمان با خطوط منحنی و طرحهای موجدار، اشاره کرد.
-
دکوراسیون داخلی اسکاندیناویایی
منشأ سبک دکوراسیون داخلی اسکاندیناویایی از سبک و استایل کلاسیک اسکاندیناوی گرفته شده است. وجه تمایز دکوراسیون داخلی سبک اسکاندیناویایی با سبک مینیمال، بافت مجلل و تعهد بر فضاهای دنج میباشد.
-
دکوراسیون داخلی آرت اند کرفت
پس از اینکه سبکهای ویکتوریایی و صنعتی در طراحی، رواج پیدا کرد، دکوراسیون داخلی سبک آرت اند کرفت با بهرهگیری از هنرها و صنایع دستی خاص، وارد عرصه شد. این سبک با الهامگیری از دکوراسیون خانههای ییلاقی، محبوبیتهای بسیار زیادی تا به امروز به دست آورده است.
دکوراسیون داخلی انتقالی
محبوبیت سبک دکوراسیون داخلی انتقالی از آنجا شروع شد که طرفدارانش متوجه ترکیب عناصر کلاسیک و معاصر در یک ظاهر شیک و راحت، شدند. در دکوراسیون داخلی به سبک انتقالی خطوط شیک و تمیز با جزئیات سنتی با یکدیگر ترکیب میشوند و فضای فوق العاده خاصی را تشکیل میدهند.
سبز، رنگی جادویی: دکوراسیونی که شما را مجذوب خود میکند
خانه ای رویایی بسازید: راهنمای دکوراسیون لاکچری مخصوص خانم ها!