دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور | دسر سریع و آسان

آموزش کامل دسر پان اسپانیا

یکی از انواع دسر‌های خوشمزه بین‌المللی، دسر پان اسپانیا است که مواد متنوعی را در خود جای داده است. در این مقاله می‌خواهیم آن را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم دسر پان اسپانیا

مواد لازم دسر پان اسپانیا عبارتند از:

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

ابتدا برای تهیه این دسر باید تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آن‌ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.

شیر را در قابلمه ریخته و آرد و نشاسته را در داخل آن الک کنید. سپس مواد را بهم می‌زنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید. حالا باید مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل را داخل شیر بریزید و به آرامی بهم بزنید. قابلمه باید بر روی حرارت ملایم باشد. این مخلوط را آنقدر بهم بزنید که به غلظت مناسب برسد.

بعد از اینکه مایع غلظت مناسب گرفت، آن را از روی حرارت بردارید و خامه را به همراه کره به آن اضافه کنید و آن‌ها را باهم مخلوط کنید.

مایه دسر را به 2 قسمت تقسیم کنید. بر روی یکی از آن‌ها پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط کنید. بسکویت‌ها را خرد کرده و در ظرف دسر مورد نظرتان قرار دهید. سپس مایه را بر روی آن بریزید و در آخر مغز گردو را بر روی آن پخش کنید.

موزها را به صورت حلقه‌ای در آورده و بر روی مغز گردوها بگذارید. سپس مقداری پودر کاکائو بر روی آن الک کنید. آن را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خنک شود. بعد از اینکه خنک شد، آن را سرو کنید.

اگر به آشپزی علاقه دارید و می‌خواهید نوشیدنی‌ها و غذاهای مختلف را درست کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم در سایت والارویا بخش آشپزی را مطالعه نمایید.

دسری آسان و سریع برای مهمانی‌های ناگهانی: کرم کارامل قهوه‌ای

آموزش ساده درست کردن بستنی خانگی سالم برای بچه‌ها

چیزکیک شکلاتی، بهترین کیک برای مهمانی‌ها

خروج از نسخه موبایل