دسر خوشمزه پاناکوتا سه رنگ بهترین دسر برای مهمانی‌ها

طرز تهیه دسر پاناکوتا سه رنگ؛

دسر پاناکوتا سه رنگ، جزو دسرهای بین‌المللی محسوب می‌شود. این دسر دارای طعم‌های متنوعی بوده و مزه‌ای استثنایی دارد. طرز تهیه دسر پاناکوتا سه رنگ که جزو برترین دسرها برای مهمانی است، را در این مطلب برای شما گذاشته‌ایم.

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا سه رنگ

مواد لازم دسر پاناکوتا سه رنگ عبارتند از:

طرز تهیه دسر پاناکوتا چیست؟

اول باید در یک قابلمه، شیر را بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه باید بر روی حرارت ملایم قرار بگیرد. این محلول را بهم بزنید تا مواد باهم ترکیب شود.

داخل یک کاسه پودر ژلاتین را ریخته و آب سرد را به آن اضافه کنید. ژلاتین باید اسفنجی شود. کاسه را بر روی بخار کتری قرار دهید. صبر کنید تا ژلاتین حل شود. در یک قابلمه دیگر، خامه را اضافه کنید و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. خامه باید روان شود و نباید بجوشد. خامه و ژلاتین را به شیر اضافه کنید. همه مواد را ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. این مایه را به سه قسمت تقسیم کرده و به یکی از آن‌ها وانیل اضافه کنید.

درون کاسه، پودر کاکائو با آب جوش را اضافه کنید و مخلوط کنید. پودر کاکائو را به قسمت دیگر مایه اضافه کنید. در یک کاسه پودر نسکافه را با مایه باقی مانده اضافه کنید و بهم بزنید. در یک قالب، مایه شکلاتی را بریزید و در یخچال بگذارید تا مایه ببندد. سپس قالب را خارج کرده و مایه نسکافه را بریزید. دوباره داخل یخچال بگذارید تا مایه ببندد. در آخر مایه وانیل را بر روی آن قرار دهید و در یخچال بگذارید. بعد از 6 تا 7 ساعت دسر پاناکوتا سه رنگ آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

در مجله والارویا، در بخش آشپزی با انواع دسرها و نوشیدنی‌های خوشمزه آشنا شوید.

دسری آسان و سریع برای مهمانی‌های ناگهانی: کرم کارامل قهوه‌ای

معرفی دسرهای خوشمزه تابستانی

دسر پان اسپانیا