ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ

یک دستور خوشمزه و ساده برای یک وعده لذیذ؛

یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه پاستا با سس آلفردو و مرغ است و شما به راحتی می‌توانید در خانه آن را درست کنید. برای تهیه این غذا باید پاستا پنه را خریداری کنید، این نوع پاستا، خمیده شکل است و در فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد. در ادامه با ما همراه باشید.

پاستا با سس آلفردو و مرغ

مواد لازم برای تهیه پاستا

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ عبارتند از:

  • پاستا: 300 گرم
  • سینه مرغ: 300 گرم
  • کره: 50 گرم
  • خامه پرچرب: 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1 پیمانه
  • سیر: 2 حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • جعفری تازه خرد شده: به میزان دلخواه (اختیاری)

پاستا با سس آلفردو و مرغ

پختن پاستا

یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و به آن نمک اضافه کنید. پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آن را بپزید تا نیم پز شود. پاستا را آبکش کرده و کنار بگذارید.

مطاطب مرتبط با

آماده کردن مرغ

سینه مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید. در یک تابه بزرگ کره را ذوب کرده و مرغ‌ها را در آن تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سیر خرد شده را به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود. نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید.

پاستا با سس آلفردو و مرغ

تهیه سس آلفردو

در همان تابه‌ای که مرغ را پختید، خامه را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. پنیر پارمزان رنده شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. اگر سس بیش از حد غلیظ شد، می‌توانید کمی شیر یا آب پاستا اضافه کنید.

مخلوط کردن پاستا و سس

پاستا پخته شده را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پاستا با سس کاملا پوشانده شود. اگر تمایل دارید، می‌توانید جعفری را به سس اضافه کنید.

پاستا با سس آلفردو و مرغ

سرو کردن

پاستا را در بشقاب‌ها تقسیم کنید و در صورت تمایل، کمی پنیر پارمزان بیشتر روی آن بریزید. این دستور ساده و خوشمزه به شما کمک می‌کند یک پاستای آلفردو با مرغ عالی و دلپذیر درست کنید. در مجله والارویا در بخش آشپزی می‌توانید دستور پخت غذاها و دسرهای خوشمزه را بیاموزید.

تهیه پاستا آلفردو بدون استفاده از خامه

ترفندهای آشپزی که پخت و پز را آسان و لذت‌بخش می‌کنند!

طرز تهیه و مواد لازم شاورمای مرغ

تبلیغات

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا