ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزیسرگرمی و دانستنی‌ها

لیست ادویه‌های مخصوص غذاهای ایرانی

به تفکیک نوع غذا

ادویه‌ها نقش کلیدی در آشپزی ایرانی دارند و تبدیل به جزئی اساسی از فرهنگ و هنر غذایی این سرزمین شده‌اند. این مقاله در مجله والارویا به شما کمک می‌کند تا با مهم‌ترین ادویه‌های مورد استفاده در غذاهای ایرانی آشنا شوید و بفهمید چگونه استفاده از آن‌ها می‌تواند طعم و مزه‌ی غذاهای شما را متحول سازد.

 

خورشت قیمه

ادویه های مخصوص خورشت قیمه:

گل محمدی، زعفران، دارچین، زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو

 

مطاطب مرتبط با

خورشت قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزی:

پودر لیمو، پودر پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، شنبلیله خشک

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ:

ادویه کاری، تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل سیاه

ماکارانی

ماکارانی:

آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه، ریحان و پونه خشک

آبگوشت

آبگوشت:

زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو، دارچین

لوبیا پلو

لوبیاپلو:

گل محمدی، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه

ماهی

ماهی:

تخم گشنیز، گلپر، فلفل سیاه، پودر سیر

سخن پایانی

ترکیب ادویه‌ها در آشپزی ایرانی بسیار مهم است و نحوه استفاده از این ادویه‌ها می‌تواند تأثیر بسزایی در نتیجه نهایی غذا داشته باشد. اغلب، ادویه‌ها به صورت تازه خریداری شده و پیش از استفاده، بر اساس دستور غذا، آسیاب و ترکیب می‌شوند تا طعم و عطر آن‌ها به بهترین شکل حفظ شود.

این مطالب برای شما در مجله والارویا که علاقه مند به سرگرمی و دانستنی‌ها  و آشپزی دارید می‌تواند مفید باشد:

ارزان ترین مراکز خرید سیسمونی در تهران کجاست؟

بهترین و شیک ترین کیف چرم اداری زنانه

مزایای مبلمان چوبی و چرا باید از آنها استفاده کنیم؟

بهار در چهره، طراوت در دل؛ رازهای آرایش بهاری

جدیدترین و زیباترین مدل های کفش تخت زنانه برای مهمانی ها و مجالس

تبلیغات

1 دیدگاه

  1. سلام. در گیلان ازگیاه معطر باران بو و نیز چوچاق برای طعم دار کردن غذاها و ترشی ها و چاشنی ها استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا