ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
آشپزی

طرز تهیه پاکوره: یک میان‌وعده خوشمزه و ترد هندی

پاکوره دایره‌های دوست‌داشتنی

پاکوره یکی از غذاهای محبوب و سنتی هندی است که به عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا سرو می‌شود. این غذا با استفاده از سبزیجات تازه و آرد نخودچی تهیه می‌شود و به دلیل طعم و عطر دلپذیرش مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد.

مواد لازم تهیه پاکوره

برای تهیه پاکوره، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. یک فنجان آرد نخودچی، یک عدد پیاز بزرگ خلالی خرد شده، یک عدد سیب‌زمینی بزرگ نگینی خرد شده، یک فنجان اسفناج خرد شده، دو عدد فلفل سبز ریز خرد شده، نیم قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه، نیم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز، یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز آسیاب شده، نیم قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز، نیم فنجان برگ گشنیز تازه خرد شده، نمک به میزان لازم، نیم قاشق چای‌خوری بکینگ پودر (اختیاری برای ترد شدن بیشتر پاکوره‌ها) و روغن برای سرخ کردن مواد اصلی هستند.

طرز تهیه پاکوره

در مرحله اول، آرد نخودچی را با پودر زردچوبه، پودر فلفل قرمز، تخم گشنیز آسیاب شده، پودر زیره سبز و نمک در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کرده و خمیر نرمی تهیه کنید. خمیر نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. در مرحله بعد، پیاز، سیب‌زمینی، اسفناج، فلفل سبز و برگ گشنیز را به خمیر اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. برای سرخ کردن پاکوره‌ها، روغن را در یک ماهیتابه عمیق گرم کنید. مقدار کافی روغن استفاده کنید تا پاکوره‌ها در حین سرخ شدن شناور باشند. با استفاده از قاشق یا دست، مقدار کمی از مخلوط را برداشته و به صورت توپ‌های کوچک یا قاشقی در روغن داغ قرار دهید. پاکوره‌ها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. ممکن است نیاز باشد آنها را چند بار در حین سرخ شدن بچرخانید تا به طور یکنواخت سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، پاکوره‌ها را روی دستمال کاغذی یا حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. طرز تهیه پاکوره

سرو پاکوره

پاکوره‌ها را داغ سرو کنید. این غذا معمولاً با چاتنی‌های مختلف مانند چاتنی نعناع، چاتنی گشنیز یا سس تمبر هندی سرو می‌شود. می‌توانید انواع سبزیجات دیگر مانند گل‌کلم، بادمجان یا هویج را به مخلوط پاکوره اضافه کنید. اگر بخواهید پاکوره‌ها تردتر شوند، می‌توانید کمی بکینگ پودر به خمیر اضافه کنید. به جای سرخ کردن، می‌توانید پاکوره‌ها را در فر نیز بپزید. برای این کار، پاکوره‌ها را روی سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند. سرو پاکوره

طرز تهیه ۴ کیک رژیمی با بکینگ پودر

مطاطب مرتبط با

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا