ایرانیان چوب
ایرانیان چوب
مدل های ناخن

شیک ترین و خوشگل ترین مدل های ناخن با لاک قرمز

ناخن با استفاده از لاک قرمز:

همواره به تمیزی ناخن‌های خود توجه کنید و از مواد شوینده ملایم برای پاکسازی آنها استفاده کنید. در حین شستن دست‌ها، به دقت ناخن‌ها را نیز تمیز کرده و از هر گونه آلودگی جلوگیری کنید. شکل دادن به ناخن‌ها را بر اساس چهره و سلیقه شخصیتان انجام دهید؛ مثلاً شکل گرد، مربع، یا مثلثی. از روش‌های نرم‌کننده ناخن مانند اسپری یا روغن‌های مرطوب کننده برای نرم کردن ناخن‌ها استفاده کنید. حتماً به مراقبت از پوست اطراف ناخن نیز توجه کنید؛ برای نرمی پوست اطراف ناخن از کرم‌ها یا روغن‌های مرطوب کننده استفاده کنید. در صورت استفاده از ناخن‌های رنگی، رنگی را انتخاب کنید که با سلیقه شما و مد روز هماهنگ باشد. اگر از لاک ناخن استفاده می‌کنید، از لاک‌های با کیفیت و ماندگاری بالا استفاده کرده و از آنها برای بهبود زیبایی ناخن‌های خود بهره ببرید.

شما میتوانید در مجله والارویا از مدل های بیشتر ناخن زنانه دیدن فرمایید.

زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک زیباترین مدل های ناخن با لاک

تبلیغات

1 دیدگاه

  1. چرامسلمانان گوشت خوڪ نمیخورند؟!
        “مختصرےدرمورد گوشت خوڪ”

    -خوڪ جسد و مردار گندیده میخورد حتی اگر مردار پدرش باشد.خوڪهمه چیز میخورد حتی ادرار و مدفوع خود و دیگر حیوانات مقدار سم ڪشنده در گوشت خوڪ 30 برابر گوشت گوسفند است.خوڪ عرق نمی ڪند ،پوست خوڪ اسفنجی است بە همین دلیل تمام ڪثیفی ها را جذب خود میڪند این خود فاجعە است.-

    -براےهضم ڪردن گوشت گوسفند به(٦-۹)ساعت زمان نیاز است و جگر انسان براے جذب ڪردن مقدار ڪمی از سم زمان زیادے نیاز دارد؛ اما براے هضم گوشت خوڪ به(۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم ڪشنده خواهد شد. جنس نر خوڪ با هر حیوان دیگرے جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوڪ منبع بسیارے از بیمارےهاست3ساعت بعد از ڪشتن خوڪ کِرم از بدنش خارج میشود ..-

    -نوعی کِرم در گوشت خوڪ موجود است ڪەنە با پختن نە سرخ ڪردن(برشتە) از بین نمی رود.پختن گوشت خوڪنیاز بە 6ساعت زمان دارد گوشت خوڪ قابل سرخ ڪردن نیست زیرا ڪم ڪم  آب میشود تا چیزے از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان)-

    -در سر خوڪ خون لختە زیادے جمع شدە است چون خوڪ تنها حیوانی است ڪە نمی تواند سرش رابە طرف بالا بلند ڪند.ڪرڪ و موے خوڪ جز با سوزاندن از بین نمی رود.خوڪ هرگز چیزے را ڪه می خورد بو نمی ڪند بلڪە اگر خوراڪش پاڪ هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد.ڪسانی ڪه سازننده تاتو هستن اول روے پوست خوڪ آن را تست میکنند.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌-

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا